Les affamés de Robin Aubert. Festival Cinema Terror

0
les affamés

Dilluns 5 de març de 2018
Alliance Française. Sant Joan, 35
20.00 h
Entrada lliure

Les affamés

Tret de sortida del Festival de Cinema de Terror de Sabadell que té lloc del 5 al 11 de març.

En un petit i remot poble al nord del Quebec les coses estan canviant. La gent del poble ja no és la mateixa, els seus cossos estan descompostos i s’han girat en contra dels seus éssers estimats. Un grapat de supervivents s’endinsarà als boscos amb l’esperança de trobar algú altre com ells. El què en principi podria semblar un altre film de zombis, acaba sent una innovadora pel·lícula de gènere que s’allunya dels tòpics i on tan important és allò que ocorre al davant com al darrere de la càmera.

Amb predomini de personatges femenins i una posada en escena ja de per sí inquietant, es nota el bon ofici de Robin Aubert, versat en tot tipus de gèneres. Com a curiositat, destacar que el personatge principal està interpretat pel mateix actor (Marc-André Grondin) que la pel·lícula “5150 Rue des Ormes” projectada a l’anterior edició del festival.

El director, Robin Aubert

Una de les veus més personals del cinema quebequès, Robin Aubert, es fica de ple en el cinema de zombis per tal de mostrar com els no-morts terroritzen una remota zona rural, combinant estètica hiperrealista, humor recargolat i instants en què la presència dels morts dona peu a situacions surreals.

Actor i director, va debutar rere la càmera amb Saint-Martyr des Damnés (05), seleccionada a Sitges. També ha realitzat À quelle heure le train pour nulle part (09), À l’origine d’un cri (10) i Tuktuq (16).

-Publicitat-