Angelo Maresca, lo Barber de l’Alguer

0
Angelo Maresca

Dissabte 24 de març de 2018
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
19.00 h
Preu: 5 € (consumició inclosa)

El cantant alguerès Angelo Maresca, conegut com lo Barber, ens visita per presentar-nos la seva darrera obra: Cants, històries. Anirà acompanyat a dalt de l’escenari pel seu bon amic, el cantant Xavier, que ens arriba de Tarragona, i de la Coral TES, formada per persones que treballen al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Angelo Maresca es defineix com un canta-històries. El seu repertori combina cançons catalanes, alguereses tradicionals i també de noves. Tracten temes populars, lligats a la cultura i a la terra on viu. Un dels seus temes principals és justament la difusió de la llengua catalana. Ha participat en molts festivals i ha cantat arreu dels Països Catalans. Al llarg de la seva trajectòria, ha format part de diversos grups musicals. Els darrers anys ha desenvolupat una important tasca de recuperació de les cançons alguereses i la seva transmissió a les noves generacions.

Cants, històries és una antologia de la seva producció, que el consolida, un cop més, com un intèrpret fonamental en el panorama de la música algueresa. El disc inclou cançons pròpies i d’altres de tradicionals.

-Publicitat-