Busquem els Ous de Pasqua

0
busquem els ous de pasqua

Dimarts 27 i dimecres de 28 de març 2018
Masia de Can Deu. Camí de la Masia de Can Deu, 1
De 10:30 a 12.00 h i de 12:30 h a 14:00 h
Preu. 8,00 €/persona. Menors de 2 anys gratuït

Busquem els Ous de Pasqua

Taller especial de Setmana Santa que està dividit en tres blocs clarament diferenciats. L’objectiu és donar a conèixer el paper rellevant que han tingut els ous de gallina en la festivitat de la pasqua. Per a fer-ho és presenta aquest producte avícola des de tres punts de vista:

Visitem el galliner: aquest es el primer bloc del taller i te una durada de 30 min. L’objectiu principal és donar a conèixer la cria de les gallines, així com les seves característiques morfològiques i característiques. Tot seguit donarà de menjar blat de moro als nens perquè alimentin a les aus. Amb el temps sobrant és farà una breu visita a la resta dels animals de la granja.

Busquem ous de pasqua: el segon bloc del taller es dur a terme en el jardí de la casa. Allí s’explica breument la tradició anglosaxona de buscar els ous que amaga el conill de pasqua pel jardí. Tot seguit és disfressarà de conillets als participants i se’ls animarà a buscar els ous tot disfressats de conillets. Aquesta part també te una durada aproximada de 30 min.

Decorem l’ou de pasqua: finalment i amb l’objectiu que tots els participants al taller es puguin endur un record de la seva participació en aquest taller, els nens i nenes disposaran dels darrers 30 min per decoraran un ou dur amb pintures, amb motius primaverals de forma totalment lliure.

-Publicitat-