Calígula d’Albert Camus

0
calígula

Dissabte 10 de març de 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Preu: 10, 20 i 24 € / compra online

Calígula d’Albert Camus

Mario Gas dirigeix Calígula, un dels muntatges teatrals més potents de la temporada. Protagonitzat per un inquietant Pablo Derqui, el pertorbador i inclassificable text d’Albert Camus es desplega amb tota la seva complexitat i posa sobre l’escenari la tragèdia de l’ésser humà que desitja, desesperadament, trobar un sentit a la vida. No és, diu Gas, “la descripció d’un tirà i de les conseqüències que les seves accions provoquen en els seus súbdits. És més, molt més”. Absurd, patiment, brutalitat, sensibilitat i arbitrarietat s’aiguabarregen fins col·locar l’espectador al caire de l’abisme existencial.

Autor: Albert Camus
Traducció: Borja Sitjà
Dramatúrgia i direcció: Mario Gas
Intèrprets: Pablo Derqui, Borja Espinosa, Pep Ferrer, Mónica López, Pep Molina, Anabel Moreno, Ricardo Moya, Bernat Quintana i Xavier Ripoll

-Publicitat-