Càpsules de circ + Circ en família

0
circ

Dissabte 10 de març de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140

Circ en família.
11.00 h / 5 € / compra online

Circ en Família és una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals poden conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre d’altres. Aquest aprenentatge no només implica posar-hi molt d’esforç sinó també concentració i capacitat de treballar en equip. Realitzada en col·laboració amb l’Associació Tub d’Assaig, l’activitat ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

Càpsules de circ. EstruchBar
20.30 i 22.00 h

MAKAM de Makam Dansa & Circ. La fusió del circ amb la dansa ajuda a connectar amb l’essència més ancestral de l’ésser humà. Acrobàcies aèries, dansa gestual i música s’entrellacen per endinsar el públic en la poesia i les emocions.

-Publicitat-