Caracara, concert vermut

0
caracara

Diumenge 11 de març de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

Caracara

Tres costats d’un mateix triangle, tres instruments, cello, guitarra i bateria, que presenten un repertori original inspirat amb la música de Brasil però connectat amb la cultura mediterrània i sobretot amb la vida quotidiana. Un treball que dóna les gràcies a la vida i a totes aquelles persones que la fan tan bonica, Obrigado.
A cavall entre un so modern i clàssic, entre el pop i la tradició, la música instrumental i la música vocal, sorgeix una sonoritat original, de fusió i amb molta personalitat.
Jon Cotle (cello i veu), David A. Garcia (guitarra, veu i composicions) i Xevi Matamala (bateria i veu) són músics amb una dilatada experiència que posen ànima en aquest projecte que acosta dos mars, l’Atlàntic i el Mediterrani.

 

-Publicitat-