Circ Raluy Legacy, un tribut al circ clàssic que combina tradició i modernitat

0
circ raluy legacy
  • El Circ Raluy Legacy s’instal·la a Sabadell del 28 de març al 15 d’abril (davant de El Corte Inglés)
  • Regalem 6 entrades dobles!! Tres per a la sessió del divendres 30 de març (19.30h) i tres més per a la del divendres 6 d’abril (18.30 h)
  • Podreu participar en el sorteig tots els socis del Club del Week&. Si encara no ho ets
  • segueix aquest enllaç i t’expliquem com.

************
guanyadors sorteig dia 30: Pat Montserrat, Ivet Cabezos i Sílvia Duran
guanyadors sorteig dia 6: Meritxell Martin, Jaume Modol, Jordi Mouriño, Ainhoa Verdaguer
************

 El Circ Raluy Legacy, un viatge en el temps

Un espectacle que manté l’essència del circ clàssic del anys 20 i 30 amb l’estètica del segle passat i actuacions emblemàtiques com espectacles de foc, acròbates i clowns, alhora que incorpora les noves disciplines més innovadores.

Un “espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s”, com ells mateixos anuncien, i que ja ha visitat més de 40 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment. Més de 300.000 espectadors confirmen el “savoir faire” d’una família que ha sabut trobar el punt mig entre la tradició i la modernitat, entre l’aspecte
vintatge i l’efecte sorpresa, entre la sofisticació i l’atreviment.

El Circ Ralluy Legacy ens permet viatjar en el temps, gràcies a l’encant dels carruatges retro, de principi de segle, element identificatiu de la famíila Raluy, la carpa, la cafeteria localitzada en una de les caravanes, l’orque que data del 1912… tot un autèntic circ-museu singular i únic.

El Circ Raluy Legacy, presidit per Luis Raluy, el fill gran del fundador, Luis Raluy Iglesias, ofereix una proposta fidel a les seves marques d’identitat: mantenir la tradició i l’esperit de l’autèntic circ combinant-lo amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. Al mateix temps posa en valor la tradició d’una família que fa més de cinc generacions que es dedica a la professió amb la mateixa devoció que ho feia Luis Raluy Iglesias als sus inicis.

Quins personatges hi trobarem

Lluiset (Lluís Raluy). Amb la tradicional cara blanca dels clowns, Lluis Raluy omple l’escenari amb la seva presencia, donant el toc nostàlgic i poètic que l’espectacle necessita, aportant la seva experiència i l’humor intel·ligent del qual sempre fa gala.

Maxi. Mag i Presentador. Un autèntic showman, la seva espontaneïtat i humor entreté al públic durant ot l’espectacle, fent tot tipus de trucs de màgia i bromes.

Niedziela i Emily Raluy. Directament arribades dels anys 30 fan un número sobre patins que no només requereix precisió i destresa, sinó també una gran força. Les germanes Raluy donen a l’espectacle un to elegant, però et deixen amb el cor encongit. El risc que conté cada una de les figures que realitzen sobre els seus patins és més palpable.

Sandro Roque. Clown. Les seves bromes agudes, les seves trapelleries i els seus gags fan que, cada cop que Sandro surti a la pista, tot siguin riures assegurats. És un personatge entranyable, amic dels nens i dels més grans. Divertit i fresc i que gaudeix, a més, d’una bonica veu.

Louisa Raluy. Canelobre. Volarà per sobre del públic amb un gegant i antic canelobre daurat, on executarà tot tipus d’exercicis envoltada per una atmosfera íntima i
nostàlgica.

El Bigotis. Una figura seriosa i estricta que s’ho farà com sigui per mantenir l’ordre a l’espectacle. Se li acaba agafant un afecte especial. La seva presència ens fa somriure. És el complement perfecte del Sandro.

Arthur, el Senyor del foc. El jove Arthur hipnotitza amb la seva manera d’apropiar-se del foc, fent múltiples exercicis i movent-se amb facilitat mentre les flames passen a escassos mil·límetres del seu cos.

Iya Traoré. Freestyle. Conegut mundialment per la seva destresa fent filigranes amb la pilota, es presenta per primera vegada en un circ fent gala del seu talent, amb un
número dinàmic i ple de precisió.

Algunes curiositats
  • La carpa del Circ Raluy Legacy té 30 metres de diàmetre i 12 metres d’alçada. El muntatge de la infraestructura suposa 3 dies de feina. El desmuntatge és més ràpid i solen efectuar-lo en només 5 hores.
  • La carpa té un aforament de 750 espectadors per funció.
  • Els artistes passen una mitjana de 1.200 hores a l’any dins de la carpa, entre les funcions i els entrenaments.
  • El Circ Raluy Legacy és un show centrat en les persones. Fa 8 anys que no treballen amb animals.
  • Si totes les caravanes i camions del circ es posessin en línia recta, el comboi ocuparia una distància de 280 metres.
  • La família Raluy ha visitat més de 30 països amb els seus espectacles, des d’Amèrica Central fins a Àsia, passant per Àfrica i Europa.

www.circoraluy.com

-Publicitat-