El col·leccionista de pors. L’Estenedor teatre

0
el col·leccionista de pors

Diumenge 11 de març de 2018
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
20.00 h
Preu: 8 € / compra online

Encara que no ho diguem en veu alta, tots tenim pors. El protagonista d’aquesta història en té tantes que n’ha fet una col·lecció i les guarda amb cura, ben tancades, perquè no s’escapin. Però si de menut el feien patir, ara és diferent perquè les ha superat. Aquí en presenta un mostrari de la mà de L’Estenedor, que gairebé a la ratlla dels 40 anys sobre l’escenari, anteposa la interpretació de l’actor a la manipulació dels titelles i aporta més anàlisi al relat. Un pas endavant fet amb decisió i experiència. Qui parla de crisi als 40? Fora les pors que no permetin créixer!

Fitxa artística

Idea original :David Laín,  Jordi Farrés / Dramaturgia i Direcció: Jordi Farrés / Interpretació: David Laín / Música original: Ignasi Miranda castro / Disseny i construcció d’escenografia i Titelles: David Laín Devant /Disseny Titelles i construcció: David Laín Devant /  Vestuari titelles: David Laín,  Marga Carbonell / Disseny de Llums: Roc Laín Escandell / Tècnic de so i llums: Ignasi Miranda Castro / Disseny gràfic: Bru Laín Escandell

-Publicitat-