Fertilitats del sòl, el compost. Cafè científic

0
fertilitats del sòl

Dimarts 20 de març de 2018
UES. Salut, 14-17
19.00 h
Entrada lliure

Fertilitats del sòl, el compost

A càrrec de Pere Muñoz, enginyer agrònom del servei de sostenibilitat i gestió d’ecosistemes de l’Ajuntament de sabadell.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics i ja han arribat a la seva cinquena edició.

Organitza: La Ruda

Hi col·labora:
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Unió excursionista de Sabadell, ADENC,  Corporació Sanitaria Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, Agrupació Astronòmica Sabadell, Acadèmia de Ciències Mèdiques filial del Vallès Occidental.

-Publicitat-