La formació de la lluna, del mite a les hipòtesis

0
la formació de la lluna

Dimecres, 7 de març de 2018
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

La formació de la lluna, del mite a les hipòtesis

Què és la Lluna? Com és? Quan es va formar? Aquestes preguntes han fet rumiar els pensadors des dels albors de l’homo sapiens. Com en tants temes sense possibilitat d’aplicar el mètode científic, en un principi aquestes qüestions es resolien amb elucubracions mitològic-filosòfiques donant per fet que un ens superior sempitern era el creador del Cosmos. Farem un repàs a diverses hipòtesis que en el decurs de la història han pretès donar resposta a l’existència de l’astre company del nostre món, i acabarem amb les teories més actuals sobre aquest fet..

A càrrec de Jaume Sacasas, expresident de la Secció de Meteorologia i Astronomia del Museu Municipal de Badalona, i exmembre de la junta directiva de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

-Publicitat-