A les fosques! De Peter Shaffer

0
a les fosques

Divendres 13, dissabte 14, diumenge 15 d’abril de 2018
Teatre La Bàscula. Gorina i Pujol, 60
Dv i ds: 21.00h / Dg. 18.00 h
Reserves online

Brindsley Miller, un escultor mediocre i tarambana i la seva promesa de torn, Carol Melkett agafen sense permís alguns mobles i objectes antics i cars del pis del seu veí Harold aprofitant que aquest està de viatge, per tal d’impressionar a un milionari col·leccionista d’art que ve a veure l’obra del Bindsley i també al pare de Carol, un militar de mal geni.
Les complicacions comencen quan una avaria fa que es quedin sense llum i a més a més Harold torna inesperadament del seu viatge. Brindsley i Carol hauran d’aprofitat la foscor per tal d’amagar com puguin els objectes de Harold. Per acabar-ho de rematar també apareix Clea, ex-amant de Brindsley.
L’obra està escrita sota un esquema d’il·luminació invertida, es a dir, quan representa que hi ha llum, l’escenari està fosc mentre que quan figura que no hi ha corrent, l’escenari s’il·lumina deixant veure al espectador el comportament dels personatges quan estan a les fosques.

Repartiment

Brindsley Miller: Albert Arnaus
Carol Melkett: Mª Dolors Boada
Srta. Furnival: Esperança Vegas
Coronel Malkett: Carles Tricuera
Harold Thompson: Josep Pelegrín
Clea: Anna Rocamora
Schuppanzigh: Francesc Rocamora
Sr. Bamberger: Marcos Fernàndez

-Publicitat-