Futuro animal. Circ polític

0
futuro animal

Dissabte 10 de març de 2018
La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Preu: 10 € / compra online

Futuro animal, feminisme i circ polític

Els éssers humans que viuen a l’altre costat del mur estan voluntàriament transformant els seus cossos en cossos d’animals. Twisting the Balance, amb Leire Mesa com a mestra de cerimònies, porten el públic a visualitzar un espai de circ multidimensional i amb perspectiva política. En ell, els processos de deshumanització de la societat actual es veuen reflectits en els culs de silicona, els murs mediàtics de desinformació, la dona trencada com a símbol del fracàs humà, els èxodes, els cossos de circ i la seva caducitat.

Edat recomanada: a partir de 10 anys.

Twisting the Balance. Fitxa artística:

Leire Mesa, performer i creadora circense
Edoardo Maria Virtú, performer i músic
Rolando San Martín, direcció i dramatúrgia
Thomas Derderian, disseny gràfic i vídeo

La companyia formada per dones sorgeix el 2015 quan estrenen al teatre Orionteatern d’Estocolm la seva primera peça que titulen Twisting the Balance, i que esdevé el nom de la formació. Aquest espectacle dirigit per Leire Mesa amb dramatúrgia de Rolando San Martín es va coure en el Master New Performative Practice de la Universitat DOCH d’Estocolm. Després de l’experiència viscuda en el context de la Fira de Tàrrega el 2015 on estrenen “No tenemos título (o Qatar no existe)”, la companyia defineix el seu treball com a “circ polític.” El gener de 2016 van començar la creació de l’espectacle “Futuro Animal” amb la incorporació de Edoardo Virtú.

-Publicitat-