Guia d’animals de Roc Olivé

0
guia d'animals

Dimarts 27 de març de 2018
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.30 h
Entrada lliure

Presentació del llibre Guia d’animals de Roc Olivé, editat per Cossetània.
L’acte anirà a càrrec de Carles Puche, il·lustrador científic, i de l’autor del llibre.

Aquest llibre mostra una selecció de més de 500 espècies de vertebrats detalladament catalogats i il·lustrats a tot color. Es tracta d’una guia completa i exhaustiva que aporta informació precisa sobre cada espècie animal.

Captura tota la bellesa i la diversitat del món dels vertebrats amb un disseny espectacular i visualment impactant i atractiu.

Roc Olivé Pous (Barcelona, 1981). Llicenciat en Belles Arts i especialitzat en il·lustració científica, ha publicat en diverses revistes científiques, ha treballat per a editorials especialitzades en il·lustracions mèdiques, i també ha col·laborat en il·lustracions per a museus de paleontologia i publicacions especialitzades en fauna actual i extingida.

-Publicitat-