Holi Sabadell: 10 anys!

0
Diumenge 18 de març de 2018
Amfiteatre del Parc Catalunya
11.00 h
Gratuït
Una de les celebracions de “Holi” més grans d’Europa

L’Associació Catalana de Bollywood juntament amb el Centre Asana organitzen aquesta  espectacular festa “Holi” a l’amfiteatre del Parc Catalunya. La Festa del color de la Índia que arriba a la desena edició i no para de créixer. L’han passat hi van participar més de 10.000 persones.

El festival, que anuncia el final de l’hivern i l’entrada a la primavera, és una festa multicultural, familiar i gratuïta on l’únic requisit és anar vestit de blanc. El moment àlgid de la celebració és el llançament de centenars de quilos de pigments en pols, de diferents colors, que representen la primavera i la seva explosió vitalista. De fet, és un dels esdeveniments més esperats del calendari hindú. “Holi” simbolitza la integració i la igualtat entre les persones.

Programa

11.00 Inici de la festa
11.10 Coreografia Holi amb més de 450 ballarins de l’Associació Catalana de Bollywood de Sabadell
11.15 Animació de Bollywood a càrrec de: Centre Asana, Club Masala barcelona, Bollywood Igualada, Sweet Inda i Din Tak
12.15 Tirada de color i festa!

S’aconsella anar vestit de blanc i portar protecció solar.
El color es pot comprar a Sabadell, Sant Cugat i Barberà. Amb una aportació d’1€.

-Publicitat-