Loops, un cant a la continuïtat

0
Loops

Diumenge 18 de març de 2018
LaSala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
12.00 h
Preu: 8 € / compra online

Loops, d’Engruna Teatre

El temps passa, corre, vola! Forma part d’un cicle, d’una espiral que en aquesta obra es dibuixa com un poema visual i sonor. És un joc mogut per la Zig i la Zag, dos personatges antagònics que necessiten trobar-se per viure plenament. Un cant a la continuïtat interpretat amb objectes, titelles i música en directe en un món màgic que captiva el públic, seduint-lo i estimulant-ne la imaginació. Es diuen Engruna perquè van decidir començar passet a passet, fent coses petites per aconseguir-ne de grans. Ara tenen entre mans un bon pa de mig quilo cuit amb cura i delicadesa per a una deliciosa degustació.

Fitxa artística
Actrius: Anna Farriol Cruells i Mireia Fernàndez / Titelles i Ojectes: Engruna Teatre / Vestuari: Núria Espinach i Engruna Teatre / Disseny de llums: Xavi Salavert / Escenografia: Berta Vidal i Raúl Vilassís / Disseny de so i banda sonora: Joan Solé / Fotografia: Roser Blanch / Disseny Gràfic: Aina Cordoncillo / Idea original: Engruna Teatre / Dramatúrgia: Jordi Palet / Direcció: Ruth Garcia

-Publicitat-