Piloto, debut de Sergio Marín

0
piloto

Dissabte 17 de març de 2018
Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
22:00h
Preu: 5 €

Piloto

Primer treball discogràfic en solitari del músic barceloní Sergio Marín. Editat en format digital i disponible en totes les plataformes digitals.

Són canciones de melodies cuidades i la influència de The Jayhawks, Wilco, Tom Petty o Los Secretos com a referèncias més claras i confessades. Les lletres, en castellà, parlen de temes senzills i alhora universals como l’amor, el desamor i els obstacles que ens anem trobant per la vida. “Piloto” es va gravar al VaporStudio de Sabadell, sota producció de Valentí Aldell, i compta amb alguns col·laboradors de luxe com Pemi Rovirosa (Lax ‘n Busto) i Pepo López (Chivo Chivato).

Dins de la gira de presentació d’aquest primer treball en solitari, Sergio Marín ens farà passar una nit plena de música, acords i cançons. Tot en format acústic i acompanyat d’artistes convidats especialment per a l’ocasió.

Músca i lletres: Sergio Marín
Col·laboracions: David Sánchez, Nadia Lozano i Valentí Adell

Durada aprox: 90′

 

-Publicitat-