Quina Europa per a quina Catalunya?

0
quina europa

Dijous 8 de març de 2018
Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.00 h
Entrada lliure

Quina Europa per a quina Catalunya?

Estem vivint uns temps de grans canvis i reptes tant a Catalunya com a Europa i en aquest context des de la Secció d’Economia i Ciències Socials de la Fundació han organitzat aquesta conferència-col·loqui a càrrec del Sr. Jordi Angusto.

Angusto és membre de la comissió executiva i cap d’anàlisi econòmica de la Fundació Catalunya Europa. Co-president de la Comissió d’innovació del Col·legi d’economistes de Catalunya. Economista, ex-professor de Teoria Econòmica a la UAB i amb més trenta anys d’experiència professional, tots ells en l’àmbit de la promoció econòmica i en entitats i empreses públic-privades.

Introducció a càrrec del Sr. Joan B Casas, membre de la Fundació i Degà el Col·legi d’Economistes de Catalunya

 

-Publicitat-