Regalem entrades pel Mecal especial Terror

0
mecal especial terror

Aquest cop us convidem a tenir una experiència terrorífica. Sortegem 2 entrades dobles entre tots els socis del Club Week& que ens envïin un correu abans de les 14.00h del dimarts 6 de març. Molta sort!

————————————————
Han guanyat l’entrada doble:
Montse Moreno i Xavi Núñez. Felicitats!!!
————————————————

Mecal especial Terror

Coincidint amb el 7è Festival de Cinema de Terror de Sabadell, els curtmetratges del Mecal, ofereixen una sessió especial on veurem una selecció dels millors curts europeus del gènere.

Dimecres 7 de març de 2018 a les 21.00h. L’Estruch. Sant Isidre, 140
Preu: 5 € / compra online

Programa
When Demons Die (Daniel Ruebesam, Alemanya, 2016)

Ficció, 19 min.
Quan els dimonis moren – En Joshua, un nen de 8 anys, mai ha sortit de casa seva per culpa d’unes criatures perilloses que viuen fora de Gorgers, la seva solitària granja.

Dolls (Keith Allott, Regne Unit, 2016)

Ficció, 4 min.
Mentre cuida a “l’estúpid” del seu germanet Jimmy, la Zoe sent una caixa de música des de la seva habitació. En anar a inspeccionar, es troba a en Jimmy assegut en una taula envoltat de nines. En Jimmy li explica que només es mouen quan la música es para. I tant que ho fan.

Blight (Brian Deane, Irlanda, 2015)

Ficció, 15 min.
Plaga – Un jove sacerdot és enviat a una illa remota per lluitar contra forces naturals obscures que amenacen a la comunitat.

Pesanta (Angel Varela, Espanya, 2015)

Ficció, 20 min.
La Mahr és una jove infermera que viatja al poble on passava els estius de la seva infància per tal de cuidar la seva tieta-àvia a la qual fa anys que no veu. Allà descobreix l’estat de paranoia que pateix l’àvia degut a la paràlisi del son.

Gryla (Tomas Heidar Johannesson, Islàndia, 2016)

Ficció, 7 min.
En un cas d’identitat equivocada, de viatge a les muntanyes, un home es troba amb “Gryla”, l’ogre més famós d’Islàndia.

-Publicitat-