Sabadell estrena una nova marca visual per deixar enrere «els anys de grisor»

0
sabadell estrena una nova marca
  • Es tracta d’un logotip de quatre quadres de colors que s’ha presentat aquesta tarda en un acte ciutadà
  • L’objectiu és impulsar una campanya de redefinició de la imatge de ciutat

Sabadell vol projectar una renovada imatge de si mateixa, amb la mirada posada al futur, i per això ha creat una nova marca de ciutat que aquest dijous s’ha presentat davant les entitats que han ajudat a configurar-la i davant la ciutadania. El distintiu, que té forma de logotip, s’ha presentat primer al Teatre Principal i després a la plaça Sant Roc, amb un escenari muntat per a l’ocasió.

El símbol de la marca són quatre requadres de colors vermell, groc, verd i blau. Cadascun representa un valor. El vermell, la passió i que combinat amb el groc simula la bandera catalana. Mentre que aquest últim color amb el verd representa la de Sabadell. Però el verd s’associa amb el respecte el medi ambient i una ciutat sostenible i, per últim, el blau està relacionat amb la innovació i la tecnologia.

“Ens hem de reafirmar com a ciutat, que viu al relentir, necessita un punt d’inflexió, i avui, en un moment d’anàlisi i diagnosi, cal un relat compartit per mirar al futur, amb una marca com a forma de projectar-nos, de dir al món que ens reconeixem com a ciutat metropolitana, vallesana, rural, dinàmica, verda i emprenedora”, explica l’alcalde, Maties Serracant. Es tracta d’un projecte en el que l’Ajuntament hi ha treballat l’últim any amb d’altres agents territorials. Com ara, l’Escola Superior de Disseny (ESDI) que ha elaborat un gruixut dossier d’informació amb opinions, suggeriments i idees sobre Sabadell, obtingudes a través d’entrevistes i enquestes.

De tota aquesta recopilació, han sorgit cinc eixos que han sintetitzat en cinc conceptes que recullen les principals fites assolir en els propers anys: diversitat i dinàmica; esport; innovació; sostenibilitat i integració.

(continuar llegint)

-Publicitat-