Entre tu i jo, nosaltres, recital poètic

0
entre tu i jo

Dissabte 10 de març de 2018
Espai Foc Ventura. Via Massagué, 5-7
20.30 h
Entrada lliure / reserves al 93 725 17 39

Entre tu i jo, nosaltres

Recital poètic basat en l’obra de títol homònim, escrita per Joan Calsina Forrellad, guanyadora del XXIIè Premi Miquel Martí i Pol de Poesia. L’espectacle combina la poesia recitada i la música de guitarra, que serveix de suport, de càlid acompanyament, als versos que conformen el llibre. Així, a través de la música i la paraula, els dos intèrprets segueixen un trajecte literari que transita entre les experiències personals i la reflexió íntima, entre la quotidianitat i la imaginació més lliure, més fantasiosa i narrativa.

Intèrprets: Joan Calsina i Núria Rocamora
Música: Joan Calsina

-Publicitat-