Viatge d’hivern de Franz Shubert, un viatge sensible i emocionalment intens

0
viatge d'hivern

Divendres 23 de març de 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 15 € / compra online

Viatge d’hivern. Franz Schubert. Cicle de Música de Cambra.

El baríton Enric Martínez-Castignani i el compositor i pianista Albert Guinovart encapçalen un concert que proposa un viatge sensible i emocionalment intens.

Die Winterreise (Viatge d’hivern) és un cicle de 24 lieder compost per Franz Schubert sobre poemes de Wilhelm Müller. Relata com un jove, refusat per la dona que estima, abandona la llar per vagar per gèlids i desolats paisatges hivernals, meditant sobre la seva dissort, l’amor perdut i el futur. Considerat com un dels millors liederistes espanyols, el baríton Enric Martínez-Castignani és la veu que condueix aquest viatge sensible i emocionalment intens. Al seu costat, l’actriu Anna Ponces i el pianista i compositor Albert Guinovart, un dels músics més complets i polifacètics del país.

Organitza: Joventuts Musicals de Sabadell

-Publicitat-