Ameba, dansa

0
ameba

Dissabte 7 d’abril de 2018
L’EStruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

A Ameba, la música, la dansa, el teatre i la imatge es fonen a ritme de rock’n’roll i llums de colors. Expliquen fragments d’històries amb cançons. Creen un repertori experiencial. Ballen relats i canten lligant la veu al vent. Ameba no és un tractat moral o polític sobre l’ésser humà. Si de cas, parla de l’amor, un tema seriós amb el qual, també, es pot fer humor. Comandant la nau de Los Moñekos, hi ha Sarah Anglada i Miquel Fiol, dos creadors que, per la seva formació i trajectòria professional, fluctuen entre la dansa i el teatre físic, entre l’humor i el surrealisme, entre l’ordre i el caos.

Fitxa artística:

Los Moñekos, idea i direcció
Sarah Anglada, Miguel Fiol i Mauro Paganini, creació i interpretació
Chroma Teatre, assistència artística
Enric Àlvarez i Los Moñekos, dramatúrgia
Mauro Paganini i Los Moñekos, composició musical
Mauro Paganini, espai sonor
Adrià Pinar, espai escènic
Àlex Aviñoa, il.luminació
Sarah Anglada, vestuari
Alfred Mauve, fotografia

-Publicitat-