Piano & Beth

0
beth

Divendres 4 de maig de 2018
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 15 € (compra online) / Club Week&: 15% dte (reserves per correu info@uiu.cat)

Beth, amb Mateu Peramiquel al piano

Beth es va donar a conèixer al concurs televisiu Operación Triunfo, on va quedar tercera. Després va ser escollida com a representant espayola del Festival d’Eurovisión a l’edició del 2003. Va quedar en vuitè lloc amb la cançó “Dime”.

Amb el seu segon àlbum “My own way home”, cantat principalment en anglès, es va començar a allunyar de l’estil de pop comercial per fixar-se en referents com Alanis Morissette o Tori Amos. La transformació es va completar amb “Segueix-me el fil”, el seu primer disc en català, amb cançons escrites per Jaume Pla (Mazoni) i Marc Parrot i realitzat en estreta col·laboració amb Ricky Falkner. Un treball intimista, ple de detalls artesanals i amb influències de folk i country.

Després de protagonitzar el musical “La dona vinguda del futur” estrena el seu quart àlbum “Família”, que fa referència a la seva recent maternitat, amb reflexives i lluminoses cançons pop escrites per ella mateixa i col·laboradors com Marc Ros de Sidonie o Sanjosex, autor de la significativa “Pares”.

-Publicitat-