Brams i Beethoven. Ludwig Trio

0
Ludwig trio

Divendres 13 d’abril de 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Brams i Beethoven. Ludwig Trio

Hyo-Sun Lim, piano
Abel Tomàs, violí
Arnau Tomàs, violoncel

Fundat el 2009 el Trio Ludwig està considerat com una de les joves formacions de cambra més destacades de l’actualitat.

Està format pels germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i la pianista Hyo-Sun Lim. Guanyadora de nombrosos concursos internacionals com el Queen Elisabeth Competition de Brussel·les, té una llarga experiència en música de cambra i ha col·laborat  amb artistes com Hilary Hahn o Mischa Maisky.

Els membres del trio han rebut influències dels mestres Rainer Schmidt, György Kurtág, Mitsuko Uchida, Arie Vardi, Gary Graffman, Leonid Margarius i dels membres del Quartet Alban Berg. El trio té com a vocació principal aprofundir en l’obra de Beethoven i en altres compositors que hi van influir o van ser influenciats per aquest.

La formació ha gravat un primer disc dedicat a Beethoven amb els Trios op. 1 núm.1 i op. 97 “Arxiduc” i posteriorment el Triple Concert amb la Sinfónica de Galicia, dirigida per Victor Pablo Pérez, enregistrament pel qual ha rebut la distinció “E” que la revista Scherzo atorga cada mes als discs considerats excepcionals.

PROGRAMA

Johannes Brahms (1833 – 1897) 

*Trio per a piano, violí i violoncel Num. 1 en Si Major, op. 8

Allegro con brio
Scherzo: Allegro molto 
Adagio 
Allegro 

Ludwig van Beethoven (1770 – 1827)

*Trio per a piano, violí i violoncel  Num. 7 en Si b Major, op. 97 “Arxiduc”
Allegro moderato 
Scherzo-Allegro-Trio 
Andante cantabile, ma pero con moto
Allegro moderato, Presto 

-Publicitat-