Commemoració del Dia Mundial del Circ

0
commemoració del dia mundial del circ

Dissabte 21 d’abril de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140

Diverses activitats serviran per commemorar el dia Mundial del Circ a l’Estruch

Circ en família

16.30 h / Preu per família: 5 € / compra online

Circ en Família és una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals poden conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre d’altres. Aquest aprenentatge no només implica posar-hi molt d’esforç sinó també concentració i capacitat de treballar en equip. Realitzada en col·laboració amb l’Associació Tub d’Assaig, l’activitat ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

Càpsules de circ. Números de circ i humor: antipodisme amb catifes, màgia còmica i teatre gestual.

18.30 h / Pati de l’Estruch / Gratuït

La Querida Airlines, és una companyia àrea tan particular com anacrònica, i tan elegant com ridícula. Les auxiliars de vol seran els personatges guia d’aquesta obra-vol. I els serveis i les normes el fil conductor.

Durada 15 minuts

Càpsules de trapezi. Jinaima

18.30 h / Pati de l’Estruch / Gratuït

Realitat? Al·lucinació? Replantejament vital? Un koala que fa de presentador i una noia que s’amaga darrere del seu cabell són els protagonistes de l’insòlit univers de Jinaima.

Envà. Commemoració del Dia Mundial del Circ. Companyia de circ d’Amer i Àfrica

19.30 h / Preu: 10 € / menors 12 anys: 5 € / compra online

Entre 250 quilos de palla i 125 quilos de massa humana, ambdós artistes es transfiguren en personatges que exploren el món de les relacions humanes.

“Tot és equilibri, desequilibri… o reequilibri”, afirmen Àfrica Llorens i El Amer, fundadors de la companyia de circ que porta el seu nom i que se centra en la investigació de la tècnica de mà a mà. Llorens prové del món de l’esport de competició, concretament del karate shokotan; Amer Kabbani és expert en circ i clown. Fusionant tècnica i precisió amb interpretació i posada en escena, presenten Envà, un espectacle fresc i impactant.

Apte per a tots els públics

Nota: Tenir en compte que la palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat

 

 

-Publicitat-