Contes de la Mediterrània

0
contes de la mediterrània

Del 5 d’abril al 22 de juliol 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Dt a dv 17 a 20:30h. Ds 11 a 14 h i 17 a 21 / Dg 11 a 14 h / Dll i festius tancat
Entrada lliure

Contes de la Mediterrània

Aquesta exposició és un viatge per set contes de diferents cultures de la ribera occidental de la Mar Mediterrània, a través dels dibuixos de l’artista Delphine Labedan i una ambientació de sala a càrrec de Carme Bosch, inspirada en cadascun dels contes que inclou la mostra.

Grans i petits gaudirem acompanyats de personatges com en Patufet, en Pinotxo i l’Aixa Kandixa…, i junts entrarem en un món de màgia i d’il·lusions que ens recordarà que, un dia, tots vàrem ser infants.

Una mostra per comprovar que les persones que vivim al voltant d’aquest mare nostrum tenim moltes més semblances que diferències i que, avui més que mai, el diàleg es fa necessari.

 

-Publicitat-