Contra la mort: poemes de vida, amor i erotisme. Espectacle poètic musical

0
contra la mort

Dissabte 21 d’abril de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada lliure / es recomana reservar per correu

Contra la mort: poemes de vida, amor i erotisme

Una revetlla literària de Sant Jordi, un espectacle poètic de Pere Rovira amb acompanyament musical d’Emília Rovira Alegre. Amb la participació de: Miquel-Lluís Muntané, Roc Casagran, Txema Martínez, Mireia Calafell, Àngels Moreno, David Madueño, Josep Gerona i Joan Calsina.

El llibre

Amb el revelador i contundent títol de Contra la mort, Pere Rovira ens ofereix la seva obra més sincera i vitalista. És una exaltació apassionada de l’amor i del plaer físic, que aquest llibre poderós i rebel vol dur més enllà de qualsevol límit, desafiant les lleis de la vellesa i de la mort. Un llibre insòlit per la seva valentia moral, escrit amb una força i una bellesa sorprenents.

 

-Publicitat-