Corrandes són corrandes: Lligadetes amb un fil

0
corrandes són corrandes

Divendres 27 d’abril de 2018
Espai FOC Ventura. Via Massagué, 5-7
20.30 h
Entrada lliure / reserves al 93 725 17 39

Lligadetes amb un fil. Corrandes són Corrandes 

El grup Corrandes són Corrandes ve a Sabadell per presentar la seva primera producció discogràfica: Lligadetes amb un fil en un lloc molt emblemàtic de la nostra ciutat, l’espai Foc.

Qui són Corrandes són Corrandes?

Corrandes són Corrandes és una companyia professional dedicada a la cançó de text improvisat i la música tradicional. Els espectacles de vers improvisat són la seva especialitat. A més a més, tenen altres espectacles que acullen dinàmiques de ball folk i altres formes de cantar. Cada espectacle s’acull a un plantilla d’artistes concreta i amb un eix temàtic diferent. La seva proposta es completa amb un ampli de ventall d’opcions de formació, dinamitzacions de cantades, divulgació i recerca, que s’adapten a teatres, sales, festes populars, places de ball i fires.

La companyia neix el 2013 amb la voluntat de generar una proposta escènica i dinàmica utilitzant les possibilitats del vers improvisat en català. Christian Simelio i Anaís Falcó són els cantadors que ideen, coordinen i gestionen el projecte, envoltats de bons professionals de cada àmbit.

-Publicitat-