Cyrano amb Lluís Homar

0
cyrano

Diumenge 6 de maig de 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
18.00 h
Entrades: 10, 20 i 24 € / compra online

Cyrano basat en l’obra d’Edmond Rostand

Homar encarna el personatge de nas prominent i quatre actors més l’acompanyen per convertir un clàssic popular en un clàssic contemporani.

Després de l’experiència de Terra Baixa i Lluís Homar, en la que l’actor català interpretava tot sol els personatges de l’obra de Guimerà, el dramaturg i director Pau Miró projecta la mirada en Cyrano de Bergerac d’Edmond Rostand. Homar encarna el cèlebre personatge de nas prominent i ànima sensible, i quatre actors més l’acompanyen dalt de l’escenari per convertir un clàssic popular en un clàssic contemporani. Com diu Miró, “Cyrano és un home que lluita contra la seva pròpia debilitat (…) Aquest nas prominent és la imatge evident i grotesca de la seva vulnerabilitat, la vulnerabilitat d’un heroi, la fragilitat d’un home”. La música de Sílvia Pérez Cruz rubrica un espectacle de vigorosa poesia.

-Publicitat-