David Bowie, una biografia

0
david bowie

Dissabte 14 d’abril de 2018
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
17.30 h
Entrada lliure

David Bowie, una biografía

Presentació del llibre a càrrec de la seva autora, la il·lustradora María Hesse i del periodista Albert Miralles. Editat per Lumen i escrit per Fran Ruiz.

«Dibuixar a Bowie ha significat sortir de la meva zona de confort, però ho he fet amb tant d’afecte que estic segur que a ell li hauria agradat» Diu María Hesse.

David Bowie va ser molt més que un cantant, molt més que un artista. Com va dir el seu biògraf David Buckley, «la seva influència va ser única en la cultura popular, ha permeat i canviat més vides que cap altra figura pública». Amb el seu pertorbador àlter ego, Ziggy Stardust, va desafiar els patrons de gènere del nucli dur de la música i es va convertir en un referent per a les noves generacions. Gràcies a cançons com «Starman» o «Space Oddity», va vendre més de 136 milions de discos i va experimentar infinitat d’estils.

La importància de la seva carrera artística, de més de cinquanta anys de durada, està íntimament lligada a la seva biografia personal, a les decisions que va prendre i que van configurar el seu enigmàtic personatge. Com un jeroglífic, David Bowie és un misteri en si mateix i cada resposta sobre ell il·lumina noves facetes que eixamplen la grandesa de la seva figura.

-Publicitat-