Estrips a la pell, poemari de Ma Rosa Blázquez

0
estrips a la pell

Divendres 13 d’abril de 2018
Espai FOC Ventura. Via Massagué, 5-7
20.30 h
Entrada lliure

Estrips de pell

Presentació del poemari Estrips a la pell, de l’escriptora M. Rosa Blázquez.

Acte presentat per Lídia Coll, amb la participació de David Vila i Ros, Begoña Placencia, Karen Madrid i Roc Casagran, que llegiran alguns poemes, amb l’acompanyament musical de Jordi Santamaria.

Maria Rosa Blázquez

Nascuda a Barcelona. La seva trajectòria vital l’ha portat des de cursar estudis de música en la seva joventut, passant per una estimulant estança a Londres, a guanyar-se la vida com a secretària tècnica en una multinacional, per acabar descobrint la seva passió per les lletres. Empesa per aquesta afecció, alguns dels seus relats van veure la llum en revistes literàries digitals, avui desactivades. Els seus heterogenis interessos l’han menat a recórrer senders diversos, com la publicació d’articles d’opinió a la premsa (Diari de Sabadell i El Punt), dins del col·lectiu EcoConcern de Sabadell. Així mateix, ha col·laborat, com activista de la llengua catalana, en els col·lectius CNL i CAL. Ha publicat dos llibres de poesia: De la Mediterrània i un amor perdut i Odissíaques.

Acte organitzat per: CAL – CNL Sabadell – Espai Foc – Òmnium Sabadell

-Publicitat-