Federico García de Pep Tosar

0
federico garcía de pep tosar

Dissabte 21 d’abril de 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 10, 20 i 24 € / compra online

******sortegem 1 entrada doble!!! Per participar només cal que envieu un correu màxim fins el dijous 19 d’abril. Guanyadora sorteig: Majepa Sallent. Felicitats!******

Federico García de Pep Tosar

El director i actor Pep Tosar proposa una mirada polièdrica envers la figura de Federico García Lorca en un muntatge que enllaça música, dansa, text i imatges, i que té l’eix narratiu en un viatge en tren. El trajecte cap al món interior de Lorca esbossa paisatges de Castella i d’Andalusia, abans del seu tràgic final, i dóna veu a diversos testimonis, com el de la biògrafa Antonia Rodrigo, una neboda de Lorca i l’expert lorquià Juan de Loxa, entre d’altres. Les figures més destacades del nou flamenc espanyol acompanyen Tosar: el músic i guitarrista Rycardo Moreno, el bailaor i coreògraf José Maldonado, la cantaora i actriu Mariola Membrives, i el percussionista David Domínguez.

Pep Tosar s’apropa al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor al poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat.

El muntatge recorre els episodis vitals més destacats de la vida del poeta i els confereix la seva pròpia banda sonora. Alhora, estableix connexions entre els fragments biogràfics i les obres que Lorca va escriure durant aquells períodes.

-Publicitat-