Ferran Palau + Flamaradas. Vermuts Embassa’t

0
ferran palau

Diumenge 15 d’abril de 2018
Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa. Plaça del Gas, 8
12.00 h
Entrades: 5 € / compra online
<< Sortegem 2 entrades dobles entre els socis del Club Week&  Envieu-nos un correu a weekand@weekand.net abans del 12 d’abril>>

******* guanyadors sorteig: Núria Nia i Anna Garcia ************

Ferran Palau

Membre actiu dels aclamats Anímic, Ferran Palau va iniciar la seva carrera en solitari el 2011. Després de L’aigua del rierol (2012) i Santa Ferida (2015), marcats pel minimalisme sonor i amb cançons suaus de to poètic, el de Collbató ens presenta el seu tercer disc acabat de sortir del forn, Blanc.

Flamaradas

Daniel Magallón, líder i veu de Flamaradas, va publicar el passat octubre el seu tercer LP, de nom homònim, i que dóna continuïtat a un projecte que fluctua entre el folklore y el rock psicodèlic. Flamaradas (El Genio Equivocado) ofereix un recorregut emocional per paisatges i vivències de l’autor, i s’erigeix com la seva obra més personal.

 

-Publicitat-