La Festa de la Primavera torna aquest cap de setmana a Can Deu

0
la festa de la primavera
Un moment de la festa de l'any passat | Juanma Peláez
  •  S’ha preparat una agenda farcida de nombroses activitats

La masia de Can Deu de Sabadell acollirà aquest proper cap de setmana la Festa BBVA de Primavera 2018, que permet conèixer no només les activitats de pagès que s’hi duien a terme en època d’activitat agrícola i el bosc que la rodeja, sinó també saludar l’arribada de la nova estació meteorològica.

L’activitat es durà a terme durant tot el matí de diumenge, 15 d’abril, en què hi haurà tot un seguit d’activitats diverses amenitzades amb un cerca-vila amb la Banda Grillada: tallers infantils, la gimcana, els jocs autònoms Recicoplerats de la Cia. Katakrak i la Gran Ludoteca amb La Xarranca, una Mostra i tast oferts per entitats i associacions de Sabadell (3€ el paquet de 5 degustacions), visita als animals de la granja i al Museu de  la Vida al Camp, l’espectacle Rutina de la Cia. Octavia Circ, i l’exposició Parc de la Serralada de Marina. L’activitat culminarà amb un concert a càrrec del grup Albercocks.

Al pati de la masia hi haurà un Punt de informació on es podrà conèixer on es fan les diferents activitats i els horaris, i es disposarà d’un servei de bar amb entrepans de botifarra (a 4,00 €), tapes i begudes al prat de la masia, així com un espai condicionat per canviar bolquers i escalfar biberons.

Aquestes són les activitats

De 10 a 14 hores:
– EXPOSICIÓ: “El Parc de la Serralada de Marina” del Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona
– VISITES al MUSEU de la Vida al Camp
– VISITES als animals de la GRANJA
– GIMCANA infantil
– TALLERS de NATURA
– INSTAL·LACIÓ “Recicloperats” de la Cia. Katakrak
– GRAN LUDOTECA amb la Xarranca
– MOSTRA I TAST DE PLATS oferts per entitats i associacions de Sabadell
D’11:00 a 12:15 hores:
– CERCAVILA amb “La Banda Grillada” de la Cia Ara Toca
A les 11 i a les 12 hores:
– ESPECTACLE D’ACROBÀCIA  “Rutina” de la Cia Octàvia Circ
De 12:15 a 13:45 hores:
– CONCERT del grup “ALBERCOCKS”
De 10 a 15 hores:
– Àrea de restauració (refrescs, aperitius i entrepans)
– Espai nadons (canviador i escalfador de biberons)
-Publicitat-