Frida, un espectacle inspirat en la vida i l’art de Frida Kahlo

0
frida

Dissabte 28 d’abril de 2018
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

Frida

Frida s’inspira lliurement en la vida i l’art de la pintora mexicana Frida Kahlo i s’impregna de la seva pintura i textos. A càrrec d’Anaïs Nicolas.

Una dona es desperta després d’un accident. Com si es tractés d’un segon naixement, intenta reunir els trossos trencats, comprendre i reaprendre allò que ha perdut. Suspesa en una corda, es veurà amb cor de tallar el cordó i edificar un món nou al seu entorn, una transformació que traduirà les seves sensacions en poesia acolorida. Frida s’inspira lliurement en la vida i l’art de la pintora mexicana Frida Kahlo i s’impregna de la seva pintura i textos.

La coreògrafa i ballarina francesa Anaïs Nicolas se centra en el renaixement d’una dona sotmesa al dolor, en la intensa vida que respira la seva obra, i també en la solitud i en l’amor punyent que va sentir per Diego Rivera.

-Publicitat-