Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès

0
inventari patrimoni cultural immaterial

Dimecres 2 de maig de 2018
Casa Duran. Pedregar, 7
18.00 h
Entrada lliure / cal confirmar assistència per correu

Presentació del projecte de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès.

Amb la presència de Maties Serracant, president de la Fundació i alcalde de Sabadell,  Montserrat Chacon, regidora de cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Joan Josep Puigcorbé, diputat delegat de cultura de la Diputació de Barcelona, Ma Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat, Miquel Samper, president del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, David Ricart, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i Cultura de la UAB,  M. Carme Jiménez,  directora de l’Institut Ramon Muntaner, Josep Alavedra, director del projecte i Ramon Ten, director de la Fundació

Acte conduït per Raquel García, periodista de Ràdio Sabadell i amb l’actuació musical d’Anaïs Falcó.

Què es vol dir amb patrimoni cultural immaterial?

Són els usos, representacions, expressions, coneixements i tècniques -juntament amb els instruments, objectes, artefactes i espais culturals que els són inherents- que les comunitats, els grups i en alguns casos els individus reconeguin com a part integrant del seu patrimoni cultural.
Són tradicions o expressions vives que es transmeten de generació en generació i són recreades per les comunitats i grups infonent-los un sentiment d’identitat i continuïtat i contribuint així a promoure el respecte de la diversitat cultural i la creativitat humana.

 

-Publicitat-