L’aplicació de la intel·ligència emocional

0
l'aplicació de la intel·ligència emocional

Dimecres 18 d’abril de 2018
Casal Pere Quart. Rambla, 69
18.30 h
Entrada lliure

Continua el cicle de conferències sobre les emocions organitzat per Salut Mental Sabadell.

L’aplicació de la intel·ligència emocional i la importància de l’autoconsciència i l’autocrontol

Tenir un elevat  coeficient intel·lectual no garanteix l’ èxit a la vida. Cal tenir quelcom més que una bona intel·ligència abstracta per poder resoldre els problemes  emocionals i de  relació amb les persones de l’ entorn. Cal desenvolupar una sèrie d’ habilitats de la intel·ligència emocional  que no estan relacionades amb  les destreses escolars, intel·lectuals o abstractes. Unes habilitats que formen part de les capacitats de coneixement i control adequat  de les pròpies emocions  i el coneixement empàtic de les emocions que expressen les persones que ens envolten.

A càrrec del psicòleg i formador Miguel Martin.

-Publicitat-