Un matrimoni de Boston de David Mamet

0
un matrimoni de boston

Dissabte 14 d’abril de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5 € / compra online

Un matrimoni de Boston

Un matrimoni de Boston és una brillant comèdia de saló, escrita per David Mamet i protagonitzada per dues dones victorianes transgressores i avançades al seu temps. Els dos personatges principals, Claire i Anna, havien estat una parella “al marge de la llei”. Ja separades, Claire visita Anna per suplicar-li que li deixi casa seva per tenir-hi una cita amb la seva nova i jove amant. Aquest fet provoca un daltabaix que evidencia la relació dependent i viciada que subsisteix entre l’exparella. Molt semblant a un duel d’espases, l’acció s’esdevé sota la mirada atenta de la serventa de la casa, que no perd passada. A través de jocs melodramàtics i sensuals, el dramaturg nord-americà desplega, amb ironia corrosiva, una crua història d’amor i d’amistat.

Fitxa artística:
Albert González, direcció
Joan Sellent, traducció
Mercè Luchetti, escenografia i vestuari
Fanny Bulló, Montse Vidal i Sílvia Ricart, intèrprets

-Publicitat-