One writes and in the end… + Discontinium

0
one writes and in the end

Dissabte 14 d’abril de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
18.00 h
Entrada lliure

“One writes and in the end the letters burn somewhere along the way”

Performance col·laborativa i projecte d’investigació que analitza els mecanismes i desitjos en joc quan estem davant de documents històrics. Partint d’una col·lecció de cartes escrites pel besavi d’un dels integrants del grup durant la segona guerra mundial, la peça té una estructura oberta basada en la improvisació, lectures i converses informals, centrant-se no només en el contingut de les cartes, sinó també en la seva atracció específica i les expectatives del propi públic.

Michael Beron és dramaturg i escriptor. Treballa en la intersecció del teatre, la teoria cultural i l’activisme polític. Samuel Parfitt és performer i investigador. Està interessat en les dinàmiques socials del storytelling (la narració d’històries) i el seu paper per la creació de comunitat dins l’àmbit museístic. Adrian Schindler és artista visual. Indaga modalitats historiogràfiques alternatives amb els mitjans de l’art, i treballa principalment amb performance, vídeo, escriptura i publicacions.

Participant en el Festival Reims Scène d’Europe 2018

Discontinium

és un pla d’investigació teòrica de caràcter crític i assagístic entorn de diferents qüestions relacionades amb les creacions musicals actuals i els discursos que plantegen. Des de la seva formació i la condició identitària li interessa analitzar la contemporaneïtat i els seus discursos d’una forma transversal. Les seves principals línies d’investigació teòrica se centren en la música electrònica d’última tendència, en l’art i en els discursos postcolonials.

Ikram Bouloum Sakkali (Vic,1993) Estudiant d’Humanitats a la UPF (2011-2017), és especialitzada en estètica moderna i contemporània. Ha sigut becària en institucions com el CCCB (Centre de documentació i Debats, 2014) l’Institut d’Humanitats (2015-2016), el Primavera Sound (Departament de premsa, 2017) i LOOP Barcelona (2016-2017). És col·laboradora assídua en diversos mitjans, entre ells TIUmag i Gent Normal, on porta la secció de clips imperdibles. Treballa pel Club Marabú com a fotògrafa, per la cooperativa de gestió cultural i d’esdeveniments musicals L’Afluent i pel segell de música Modern Obscure Music

-Publicitat-