Sergey Malov protagonista del Gradus Ad Parnassum

0
sergey malov

Dijous 26 d’abril de 2018
Orquestra Simfònica del Vallès. Narcís Giralt, 40
20.00 h
Entrada lliure

Concert del cicle de música de cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Gradus Ad Parnassum Masterclass.

Amb Sergey Malov, l’intèrpret virtuós

Llicenciat en viola per la Universitat Mozarteum de Salzburg i en violí per la Hochschule für Musik Hanns Eisler de Berlín, Sergey Malov ha guanyat importants premis amb ambdós instruments: Paganini 2006, Heifetz 2009, ARD 2009 (viola), Tokyo Viola Competition 2010, WA Mozart Salzburg Competition (violí) i Michael Hill International Violin Competition 2011. Durant els estudis, descobreix el violoncel da spalla, comença a escriure les seves pròpies cadències i improvisa, tot convertint-se en un apassionat músic de cambra.

Orquestres filharmòniques com les de Londres, Tòquio i Sant Petersburg, la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks de Munic, la Camerata Salzburg i la Mozarteum Orchester Salzburg el conviden freqüentment per a concerts, tant com a instrumentista de violí com de viola. L’octubre del 2013 Sergey debutà a la Philharmonie
de Berlín amb un programa de concerts italians per a violí i violoncel da spalla, juntament amb l’Akademie für Alte Musik Berlin (AKAMUS).

La seva col·lecció d’instruments inclou un violí de Peter Greiner (2004), una viola de Pietro Gaggini (1958) prestada per la Fundació Carlo van Neste i un violí i un violoncel da spalla construïts especialment per a ell per Dmitry Badiarov (2011). Sergey Malov utilitza les noves cordes Thomastik-Infield Vienna en tots els seus instruments.

Programa

– Txaikovski: Souvenir de Florència (2 n i 3r moviments) (sextet de corda) (16′)
– Txaikovski: Andante Cantabile (quartet de corda) (5′)

Sergey Malov, Giovanni Giri, violins
Javier Garcia, Lluis Cabal, violes
Romain Boyer i Magdalena Cristea, violoncels

Amb la participació d’alumnes del COnservatori de Música de Sabadell

-Publicitat-