La Sima del olivido (2018) + Les mamàs belgues (2016). Cinema documental

0
la sima del olvido

Dimarts 10 d’abril de 2018
Cineclub Sabadell i Sabadell per la República. Cinemes Imperial
Sessió única: 20.00 h
Gratuït

La sima del olvido (2018)
Director.: Juan José Monzón Gil
Durada: 29 minuts

Sinopsi:
A partir del 18 de juliol de 1936 comença a Les Canàries un procés repressiu de dimensions inimaginables. Milers de persones seran detingudes i centenars desaparegudes. Molts van anar al fons del forat de l’horror de la Sima

Les Mamàs belgues (2016)
Dtor.: Sven Tuytens
Durada: 26 minuts

Sinopsi:
Documental que recupera la memòria de 21 dones belgues d’origen jueu i d’ideologia comunista, que van viatjar milers de kilòmetres per cuidar a l’hospital d’Ontinyent als que combatien el feixisme a Espanya.

-Publicitat-