Taller de fotografia creativa per Instagram

0
taller de fotografia creativa per instagram

Dissabte 5 de maig de 2018
Parc Estudi Creatiu. Narcís Giralt, 60, Sabadell
Horari: de 10:00 a 14:00
Preu: 40,00 (inclou esmorzar i te) / Inscripcions: hola@parc.cat
Més info: web

Et proposem un curs super útil, realitzat per Parc Estudi Creatiu, adreçat a totes aquelles persones que vulguin ressaltar el seu perfil d’Instagram amb una personalitat pròpia i un acabat professional. Aplicarem les tècniques fotogràfiques bàsiques de composició, el lifestyle, la llum i l’edició i aprendrem a utilitzar els recursos del nostre entorn per crear fotografies creatives. No es requereixen coneixements previs, només has de portar el teu mòbil.

Què aprendràs

1. Nocions de Fotografia
En aquest apartat començarem veient exemples creatius de perfils d’Instagrams i estils de fotografia. Repassarem les nocions bàsiques de tècnica, composició, enquadrament, punt de vista i aplicacions mòbils de fotografia.

2. Estudi de fotografia casolà DIY
Com fer un estudi fotogràfic casolà? Aprendrem a utilitzar la llum natural, veurem com utilitzar els espais i els materials que tenim al voltant i aprendrem a produir una fotografia única.

3. Pràctica de lifestyle i de foto de producte
Utilitzarem els recursos al nostre abast per crear entre nosaltres dues propostes d’estils diferents. Ens ajudarem d’ombres, reflectors i trucs per aconseguir efectes únics.

4. Edició
Aprendrem les tècniques d’aplicacions mòbils i d’Instagram de retoc i edició per treure el màxim partit a les fotografies que hem fet, per a un acabat professional.

Qui són Parc Estudi Creatiu

Parc Estudi Creatiu és la unió de dos mons: la Núria i la Marta, el camp digital i l’univers artesanal que a Parc s’acaben fusionant en una sola cosa.

És un estudi de fotografia creativa de Sabadell que busca composicions, idees i dissenys únics per a dotar de personalitat cada una de les fotografies dels seus clients i marques. Segueix-les a @parc_estudicreatiu o visita la seva web www.parc.cat

-Publicitat-