Tres homes grossos, tres

0
tres homes grossos

Del 4 al 6 de maig de 2018
Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Dv i ds: 22h / Dg. 19h
Entrades: 10 € / reserva online

Tres obres: Mots encreuats, Base 57 i El mort i qui el vetlla

Tres obres, sis actors, un aiguabarreig de diferents capacitats de discussió, de duels  dialèctics entre posicions que segons l’entorn, a vegades pot ser confús, ambigu i fins i tot enfrontat, però on sempre és l’humor el fil conductor de les relacions humanes que s’estableixen en cadascuna de les tres històries.

Sota la clau d’humor que destil·la la confrontació dels personatges, les seves reflexions ens interpel·len sobre els nostres comportaments en situacions que podríem considerar com a quotidianes sinó estiguessin tocades de dosis surreals.

Repartiment:
Mots encreuats: Cristina Roura i Albert Ibars
Base 57: Lidia Guarch i Jordi Martínez
El mort i qui el vetlla: Jordi Cantó i Lluis Saus

Obres originals de Francesc Cutchet
Direcció: Lluis Saus
Producció: Tres homes grossos

Durada; 1 h 30 m.
Idioma: català

-Publicitat-