W.H. Auden. Cicle 8 poetes universals

0
w h auden

Dimecres 11 d’abril de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada lliure

La quarta sessió està dedicada a W.H. Auden i anirà a càrrec de Josep Maria Ripoll

8 poetes universals. Sessió 4: W.H. Auden

No es pot llegir una sola vegada un poema de WH Auden, diu Benjamín Prado al diari El País, perquè l’autor de Ciudad sin muros, Gracias, niebla i Otro tiempo sempre diu més del que diu a primera vista: tots els seus textos són teòrics, cap és simplement descriptiu, i potser és per això que és tan fàcil saltar dels seus versos als seus assajos o als seus articles. Mai va deixar de fer-se preguntes, segur que “dubtar ja és una forma de definir-se”, ni de mirar amb un ull la literatura i amb l’altre la realitat,

Organitza: Papers de Versàlia
Es lliurarà als assistents uns fulls amb els poemes comentats en cada acte.

 

-Publicitat-