Zarafa, cinema d’animació

0
zarafa

Dissabte, 28 d’abril 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
18.30 h
Entrades: 3 € / Club Week&: 20% dte

Zarafa, una història d’amistat entre un nen i una girafa

Aquesta és la història de l’amistat entre en Maki, un nen de deu anys, i la Zarafa, una girafa. Quan el paixà d’Egipte decideix regalar la Zarafa al rei de França, en Maki emprèn un llarg viatge ple de perills per aconseguir que torni a casa.

Dirigida per Rémi Bezançon i Jean-Christophe Lies, Zarafa és la pel·lícula d’animació europea més ambiciosa de la història, amb un pressupost de més de 8 milions d’euros i un equip artístic que va superar les 250 persones. I ha estat un autèntic èxit a França amb més d’un milió d’espectadors. A més, s’ha pogut veure en prestigiosos festivals internacionals com la Berlinale, el BAFICI (Festival Internacional de Cinema Independent de Buenos Aires) o al Festival de Cinema Europeu de Sevilla. I ha estat nominada als Premis Annie 2013 a la Millor Direcció i als Premis César 2013 a la Millor Pel·lícula d’Animació.

Direcció: Rémi Bezançon i Jean-Christophe Lie
País: França i Bèlgica
Any: 2012

Idioma de projecció: Versió doblada al català
Durada: 1 hora i 19 minuts
Edat recomanada: Apta per a tots els públics

-Publicitat-