Autoestima i dependència emocional

0
autoestima

Dimecres 16 de maig de 2018
Casal Pere Quart. Rambla, 69
18.30 h
Entrada lliure

La psicòloga , experta en temes de dependència emocional, Silvia Congost, serà l’encarregada de tancar el cicle de conferències sobre les emocions amb la conferència: Autoestima i dependència emocional.

La dependència emocional és una situació en la qual es troben conscient o inconscientment moltes persones. I cada vegada més, els joves. Senten una “addicció” molt forta cap a la seva parella. Tanmateix, la realitat és que la seva parella no els agrada i no l’accepten, i comencen, llavors, una “lluita” per sobreviure, per fer que la relació funcioni. S’obliguen a acceptar la parella costi el que costi. I, sovint, els costa la seva llibertat, viure la seva pròpia vida, la seva dignitat i la seva felicitat…

A la xerrada la psicòloga Sílvia Congost, parlarà de: dependència emocional afectiva, símptomes de la dependència emocional, aïllament i pèrdua del jo, ser la prioritat, errors més freqüents en iniciar una la relació de parella, què fer per superar la dependència?…

Organitza: Associació Salut Mental Sabadell

-Publicitat-