Binomi aigua i activitat física. Miquel Blanchart

0
Binomi aigua i activitat física

Dijous 10 de maig de 2018
Aigües Sabadell. Aula de l’Aigua. Concepció, 20
18.00 h
Entrada lliure / cal reserva prèvia per correu

Binomi aigua i activitat física. Miquel Blanchart

L’aigua com a origen de vida i també de benestar, sobretot des del punt de vista de l’esport i l’activitat física, serà la temàtica de la tercera ponència de l’Aigua i Món, que anirà a càrrec del triatleta Miquel Blanchart. El ponent exposarà la importància del binomi aigua i activitat física i explicarà algunes curiositats relacionades amb l’aigua i la hidratació i el seu paper fonamental en l’alta competició i en els esports aquàtics.

Blanchart és l’esportista del Club Natació Sabadell que ha assolit els resultats més importants de la història en la seva modalitat; un referent tant per a l’entitat com per a la ciutat de Sabadell.

Aquesta xerrada forma part del cicle Aigua i Món. Aquest any s’aborda la importància que té l’aigua per a les persones i ho farà des de diverses vessants: la nutrició, la salut i l’accessibilitat al recurs, l’activitat física i la climatologia.

-Publicitat-