Cardhu for free a La Capella

0
cardhu for free

Diumenge 3 de juny de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

Cardhu for free, concert vermut

“Groove indiscutible, un so vintage amb melodies que beuen del blues i el jazz que et faran cantar les seves melodies sense deixar que els teus peus es quedin quiets.

Cardhu for free és una banda de Barcelona que basa el seu so en el funk “old school” amb reminiscències de soul-jazz i del boogaloo. La seva música està avalada per artistes com The Meters, The New Mastersounds i The James Taylor Quartet, entre molts altres. Els  directes, amb repertoris formats per composicions pròpies i versions cuidadosament seleccionades dels millors grups de l’escena de l’ànima-jazz i el funk, són pura energia i improvisació. La guitarra i el teclat cobren protagonisme sobre una sòlida i cuidada base rítmica”.

-Publicitat-