Chet, concert vermut

0
chet

Diumenge 13 de maig de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

Chet

El Premi ‘Joventut Sona9’ de 2016 els va donar la possibilitat de presentar-se en societat amb el seu primer EP ‘Plans’.

El seu nou disc “Calidoscopi” és un viatge a través del seu particular univers: ple de llum, però en el qual la foscor de vegades pot embolicar-ho tot; introspectiu, però crític amb el món que els envolta; minimalista i enèrgic alhora. Ens presenten un imaginari en què la realitat i la ficció s’entrellacen de manera que no se sap on acaba una i on comença l’altra.

Com diu la tornada de la cançó que obre el disc, “Ara NOMÉS ENS queda cantar” (“Ara només ens queda cantar”). Indie-folk sense artificis, on cada instrument té el seu pes i cada arranjament pren sentit. Un disc eclèctic, amb cançons en català i castellà que beuen del country folk americà, el folk dels països nòrdics, la bossa nova i el jazz.

-Publicitat-