Construir la transparència, antologia poètica de Miquel-Lluís Muntané

0
construir la transparència

Dimecres 16 de maig de 2018
Casa Taulé. Sant Joan, 35
19.00 h
Entrada lliure

Construir la transparència 

Antologia de l’obra poètica de Miquel-Lluís Muntané editada per Témenos Edicions. A càrrec de Vicenç Llorca

Hi intervindran Carles Cervelló (editor), Vicenç Llorca, Josep Maria Ripoll i Miquel-Lluís Muntané.

Miquel-Lluís Muntané és un autor que ha anat construint i publicant la seva obra sense pressa, fins a esdevenir una de les veus poètiques més coherents i suggestives de les darreres dècades, cada cop més consolidada entre els crítics i entre els lectors. Ara, amb Construir la transparència, l’escriptor i assagista Vicenç Llorca n’ha elaborat una antologia que inclou cent-cinquanta poemes, ordenats cronològicament i precedits per un estudi acurat i rigorós, a fi de posarla encara més a l’abast del públic.

Organitza: Papers de Versàlia.

-Publicitat-